Triple X Online

Alles over erotiek en daten

Glijmiddel gebruiken met een condoom? Shop bij Xman-Store

1 min gelezen

Door glijmiddel te gebruiken, gaat het net wat vlotter en soepeler in de slaapkamer. Je kunt glijmiddel gebruiken voor anale seks, maar vaginale seks wordt bovendien prettiger met dit goedje. Wel is het belangrijk om te weten dat alle glijmiddelen met een condoom gebruikt kunnen worden. Hoe dit precies zit, lees je op deze pagina.

Glijmiddel en condoom

In de meeste glijmiddelen zitten bepaalde stoffen die schadelijk zijn voor condooms. Gebruik je glijmiddel en een condoom, dan is de kans aanwezig dat het condoom scheurt en je dus niet meer voldoende beschermt tijdens de seks. Dit vergroot de kans op een ongewenste zwangerschap, maar ook op soa’s. Daarom is het van groot belang glijmiddel te kopen dat je wel met een condoom kunt combineren.

Let op: zeker silicone glijmiddel kan niet altijd met een condoom gebruikt worden. Dit komt door de stoffen die in dit glijmiddel zitten.

Veilige seks met Xman-Store glijmiddel

Wil je veilige seks, maar wil je wel een glijmiddel kunnen gebruiken tussen de lakens? Koop dan het silicone glijmiddel van Xman-Store, want dit glijmiddel kun je wel combineren met een condoom. Als je het glijmiddel van Xman-Store gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken dat jouw condoom kapot gaat. Het glijmiddel maakt de seks extra leuk, maar houdt het wel lekker veilig. Ideaal!