Triple X Online

Alles over erotiek en daten

Strap-On Dildo: Het gebruik en de populariteit van seksspeeltjes

2 min gelezen
kamagra

Seksspeeltjes worden steeds populairder in de slaapkamers van mensen over de hele wereld. Een van de populairste seksspeeltjes is de strap on dildo. Dit speeltje wordt gebruikt door mensen van alle geslachten en oriëntaties om hun seksleven te verrijken en te verbeteren. In dit artikel gaan we dieper in op de populariteit en het gebruik van de strap-on dildo.

Wat is een strap-on dildo?

Een strap-on dildo is een seksspeeltje dat bestaat uit een dildo die aan een harnas is bevestigd. Het harnas wordt rond de heupen gedragen en kan vastgezet worden met riemen. Hierdoor kan de drager van het harnas de dildo inbrengen bij hun partner, zonder dat ze zelf een penis hebben. Strap-on dildo’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waardoor er voor iedereen wel een geschikte variant te vinden is.

Hoe wordt een strap-on dildo gebruikt?

Een strap-on dildo kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het meest voorkomende gebruik is door vrouwen die penetratie willen ervaren tijdens het vrijen met hun partner. Door het harnas om te doen en de dildo in te brengen, kunnen ze penetreren en hun partner bevredigen. Daarnaast kan een strap-on dildo ook worden gebruikt door mannen die een erectieprobleem hebben en hun partner toch willen penetreren. Ook lesbische stellen maken regelmatig gebruik van een strap-on dildo om elkaar te bevredigen.

Waarom is de strap-on dildo zo populair?

Er zijn verschillende redenen waarom de strap-on dildo zo populair is. Ten eerste biedt het de mogelijkheid om op een veilige en hygiënische manier te experimenteren met penetratie. Het gebruik van een dildo is immers minder risicovol dan het hebben van onbeschermde seks met een echte penis. Daarnaast kan het dragen van een strap-on dildo een gevoel van macht en dominantie geven aan de drager, terwijl de ontvanger zich volledig kan overgeven aan het genot.

Welke soorten strap-on dildo’s zijn er?

Er zijn verschillende soorten strap-on dildo’s op de markt. Zo zijn er harnassen die speciaal ontworpen zijn voor vrouwen, waarbij het harnas een speciale uitsparing heeft voor de vagina. Daarnaast zijn er ook harnassen die speciaal ontworpen zijn voor mannen, waarbij het harnas meer ondersteuning biedt aan de penis en testikels. Ook zijn er strap-on dildo’s verkrijgbaar met vibraties en ribbels voor extra stimulatie.

Conclusie

De strap-on dildo is een populair seksspeeltje dat door mensen van alle geslachten en oriëntaties gebruikt kan worden. Het biedt een veilige en hygiënische manier om te experimenteren met penetratie, en kan zowel de drager als de ontvanger een gevoel van macht en genot geven. Met verschillende soorten harnassen en dildo’s op de markt, is er voor iedereen wel een geschikte variant te vinden.