Triple X Online

Alles over erotiek en daten

Wat is dapoxetine?

2 min gelezen
dapoxetine

Misschien heb je het probleem zelf wel eens ervaren, stel je bent bijvoorbeeld een keer met de vrouw van je dromen en jullie besluiten samen om die avond de liefde te bedrijven. Dan kan het natuurlijk zo zijn dat je als man misschien te snel klaarkomt. Hier kun je vrij weinig aan doen, maar het is wel vervelend. Zo kan het bijvoorbeeld sneller afgelopen zijn dan je had gehoopt, maar het kan ook zijn dat jij je hiervoor schaamt. Dit is begrijpelijk, maar er is ook iets wat je er tegen kunt doen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om dapoxetine te gebruiken. Dit is namelijk een erectiemiddel wat ervoor zorgt dat je klaarkomen wordt uitgesteld. 

Extra effecten

Dapoxetine kent echter ook nog een ander effect. Zo zal het er namelijk ook voor zorgen dat je erectie langer en sterker zal aanhouden. Wat betekent dit? Dit zal ervoor zorgen dat je dus de hele nacht kunt doorgaan zonder het probleem te hebben dat je snel klaar komt. Dit biedt natuurlijk veel mogelijkheden. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je helemaal niet meer kunt klaarkomen. De pil zal er alleen voor zorgen dat het wordt uitgesteld.

dapoxetine

Dagelijks gebruik

Je kunt dapoxetine ook dagelijks gebruiken zonder risico. Het is ook niet verslavend en zal dus alleen je prestaties in bed verbeteren. Het kan wel zo zijn dat sommige mensen als bijwerking hoofdpijn krijgen. Dit is dan wel even vervelend, maar de hoofdpijn zal ook snel weer weg trekken zodat je nergens last van hebt wanneer je met je partner in bed ligt. De pil zal er dus voor zorgen dat jij je niet meer schaamt omdat je vroeg klaarkomt of omdat je moeite hebt met een erectie krijgen of houden.