Triple X Online

Alles over erotiek en daten

Een merk met een lange geschiedenis

2 min gelezen

Een merk dat staat voor betrouwbaarheid. Het merk is ontstaan door een echte italiaanse designer, genaamd Massimo Rossetti. Doordat hij een gesprek had in canada in een bar met parajumpers, is het kledingmerk ontstaan. Deze parajumpers zouden reddingsacties uitvoeren op de meest gevaarlijke en meest extreme plekken ter wereld. Vaak waren de omstandigheden van deze operaties erg slecht te noemen met veel kou, regen ,sneeuw en andere extreme weersomstandigheden. Belangrijk was het dat de reddingswerkers goede jassen hadden die hun zouden helpen bij deze omstandigheden en zo ontstond het idee voor het merk.

Luxe en nog veel meer

1 van de dingen waar het merk bekend om staat is zijn uitstraling van luxe en hoge kwaliteit. Zo hebben alle jassen van het merk bijvoorbeeld een unieke rits en knoop die zo stevig is en de functionaliteit heeft dat men er mee parachute kon springen. Ook moesten de reddingswerkers natuurlijk voldoende zakken hebben om al hun spullen in op te bergen. Denk bijvoorbeeld maar aan telefoons, gps systemen en veel accessoires zoals touwen en klim benodigdheden. De jassen op het moment van vandaag hebben nog steeds een goede functionaliteit en hebben veel opberg ruimte. Daarnaast stralen ze luxe en comfort zijn en dit maakt de jas een echte aanrader voor in koude winterdagen.

het grote aanbod

Het merk heeft naast jassen ook een groot aanbod van veel andere kledingstukken. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe trui of sweater? Ook dan kun je zeker terecht bij het merk. Zo zijn de zomerjassen van het merk ook erg populair. Als jij een lichtgewichte jas zoekt voor in het tussen seizoen, of de zomer, dan is de UGO man een echte aanrader. Ook de Giuly man is een top jas van het merk. Het merk heeft ook diverse vrouwen jassen gemaakt zoals de geena women en de lgoria women. Ook deze zijn hier verkrijgbaar.