Triple X Online

Alles over erotiek en daten

Zijn grote tieten mooi?

1 min gelezen
grote tieten

teens-1Alle mannen houden van grote tieten en vinden ze heel mooi, maar waarom is dit eigenlijk zo en maakt de maat van de tieten nou echt een groot verschil?

Mannen houden van allerlei soorten maten tieten, maar de grote tieten vallen nou eenmaal op en het maakt een vrouw met grote tieten veel aantrekkelijker. Dit komt ook vooral door het feit dat de grote tieten dan als onze aandacht opeisen. Ze zijn vooral heel mooi en mysterieus als je een vrouw ziet rondlopen met een strakke top en grote tieten, vraag je altijd af hoe ze eruit zouden zien.

De borsten zijn dan ook de eerste wat de mannen eerst zien, ook al zijn er mannen tussen die dit niet toe willen geven, het is toch het eerste wat bij ons opvalt als we naar een vrouw kijken. Een vrouw met grotere tieten valt dus sneller op en krijgt dan ook heel veel aandacht van mannen.

Uit diverse onderzoeken blijkt ook dat het heel goed is voor ons om naar tieten te kijken en dat kijken naar tieten er juist voor zorgt dat we langer leven. Dit komt doordat het ons heel erg ontspant. Kijk dus voor je gezondheid eenmaal per dag naar een paar mooie grote tieten en dit kan je doen op http://bigtits.nu.