Triple X Online

Alles over erotiek en daten

Werken als webcammer: is het iets voor jou?

3 min gelezen
Webcam

Een tijdje geleden ben ik aan de slag gegaan als webcammer op de website Webcam-sex.nl. Webcammen is niet alleen leuk en spannend, maar je kunt er ook een aardig zakcentje mee verdienen. Twijfel jij of webcammen iets voor jou is? Dan vertel ik je graag welke kenmerken en eigenschappen een goede webcammer volgens mij heeft. Door deze kenmerken en eigenschappen eens door te lezen, kom je er vanzelf achter of webcammen op Webcam-sex.nl ook iets voor jou is.

 

Je vindt webcammen leuk en spannend

Ga je aan de slag als webcammer, dan is het wel belangrijk dat je je werk leuk vindt. Vind je het verschrikkelijk om jezelf bloot te geven voor de webcam, dan is webcammen echt niets voor jou. Vind je dit juist leuk en spannend? Dan is webcammen zeker iets voor jou. Je kunt gaan webcammen om geld te verdienen, maar het is wel prettig als je hier zelf ook voldoening uit haalt. Ik vind webcammen hartstikke spannend en dit maakt het voor mij iedere keer weer leuk om achter de webcam te kruipen.

 

Je houdt van seks

Webcammen draait om seks. Je kleedt je niet alleen uit voor de camera, maar je bent ondertussen ook met mannen en/of vrouwen aan het chatten. Deze chatgesprekken gaan niet over het weer, maar uiteraard over seks. Houd je van seks en vind je het leuk om over seks te praten? Dan is webcammen zeker iets voor jou. Ben je preuts, dan kan webcammen op Webcam-sex.nl alsnog iets voor jou zijn. Wel zal je in dit geval echt over een drempel heen moeten stappen, want tijdens het webcammen kun je eigenlijk niet preuts zijn.

 

Je vindt het leuk om nieuwe contacten te maken

Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Dan is webcammen zeker iets voor jou. Je spreekt de hele dag door hartstikke leuke mannen en vrouwen. Met sommige mannen en vrouwen heb je misschien geen klik, maar met andere mannen en vrouwen heb je wel echt leuke gesprekken. Door te starten met webcammen op Webcam-sex.nl, maak je veel nieuwe contacten.

Je bent 18 jaar of ouder

Om te webcammen op Webcam-sex.nl moet je 18 jaar of ouder zijn. Ben je nog geen 18? Dan moet je helaas wachten tot je 18 jaar bent geworden, want voor jongeren onder de 18 jaar is het verboden op deze website te webcammen.

Webcam

Ben je 18 jaar geworden? Dan kun je je direct inschrijven als webcammer op Webcam-sex.nl. De kans is groot dat je als jonge webcammer hartstikke populair bent op de website. Veel mannen en vrouwen vinden het namelijk extra spannend om met een jonge vent of een knappe meid te webcammen. Door een sexy foto op je profiel te plaatsen, trek je nog meer mannen en vrouwen naar jouw webcamsessie. Zo kun je als 18-jarige een aardig zakcentje verdienen, waar je klasgenoten jaloers op zullen zijn!

Je hebt een webcam

Natuurlijk heb je ook een webcam nodig om te kunnen webcammen op Webcam-sex.nl. De meeste computers zijn tegenwoordig uitgerust met een webcam. Heb jij een computer zonder webcam? Dan kun je een webcam kopen. Dit is helemaal niet duur, zeker niet als je een standaard webcam zonder al te veel poespas koopt. Heb je jouw webcam geïnstalleerd, dan kun je vrijwel direct aan de slag op Webcam-sex.nl.

Webcammer worden? Maak een account aan

Wil jij net zoals ik webcammer worden op Webcam-sex.nl? Maak dan een account aan op de website. Heb je een account aangemaakt, dan kun je direct aan de slag. Je kiest zelf of je gratis wil webcammen of geld wil verdienen met jouw sessies.

Mijn tip: geef jezelf op als gratis webcammer en laat je belonen met fooien. Door jezelf in te schrijven als gratis webcammer, lok je veel mensen naar jouw profiel. Sommige mensen betalen je niet voor je sessie, maar andere mensen geven uiteindelijk toch een fooi. Zo verdien je een aardig zakcentje, net zoals ik! Werk je toch liever als betaalde webcammer, zodat iedereen voor een sessie met jou moet betalen? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Ik werk als gratis webcammer met fooien, maar je kunt helemaal zelf kiezen hoe jij je geld wil verdienen op Webcam-sex.nl.