Triple X Online

Alles over erotiek en daten

Te mooi om waar te zijn

2 min gelezen

bullying-679274_640Ik hoor de laatste tijd veel berichten over cyberpesten. Het online treiteren van jongeren komt steeds vaker voor. Misschien is treiteren nog wel te zacht uitgedrukt. Helaas hebben deze vergaande pesterijen nare gevolgen voor slachtoffers en in de ergste gevallen ook voor de nabestaanden. In mijn jeugd heb ik hier gelukkig nooit mee te maken gehad. In mijn jaren was er natuurlijk nog geen internet en speelde zich alles op het schoolplein af. Helaas is de online wereld ideaal voor pesters omdat er weinig tegen te doen valt. Er is geen meester of juf die de lastbakken tot de orde kan roepen. Dat het cyberpesten niet alleen onder jongeren plaats vind heb ik onlangs zelf ondervonden. Door meerdere datingssites ben ik wekenlang aan het lijntje gehouden. Gelukkig sta ik nu sterk in mijn schoenen en ben ik uiteindelijk op de juiste datingsite terecht gekomen. Bij de datingsite 50plusmatch hoef ik mij gelukkig niet langer meer af te vragen of die leuke spontane man uit Amsterdam daadwerkelijk wel bestaat.

Echte leuke mannen ontmoeten

Sinds mijn man na een huwelijk van 10 jaar met de noorderzon vertrokken is , ben ik erg depressief geworden. Ik heb twee studerende kinderen die beide op kamers zitten. Helaas groeit het geld mij niet op de rug en moet ik hard werken om rond zien te komen. Doordat de kinderen doordeweeks uit huis zijn, voel ik mij in de avonden vaak eenzaam en alleen. Omdat ik doordeweeks druk in de weer ben en in de weekenden de kids over de vloer heb, kom ik weinig aan daten toe. Het aanmelden bij meerdere datingssites leek mij daarom de ideale oplossing. Als snel kwam ik in contact met leuke mannen die ook nog eens dicht in de buurt woonden. Helaas was het erg lastig om een afspraakje te maken om elkaar beter te leren kennen. Na het lezen van een artikel over neppe datingsprofielen ging er bij mij een lampje branden. Door mijn hunkering naar een leuke man ben ik in deze vallen getrapt. Gelukkig ben ik er op tijd achter gekomen en heeft het geen nare gevolgen voor mij. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die op deze manier aan het lijntje wordt gehouden. Daarom wil ik bij deze iedereen die hetzelfde gevoel heeft weer even met beide benen op de grond zetten. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat in de meeste gevallen ook zo!