Triple X Online

Alles over erotiek en daten

Leer van de expert hoe je een condoom op de beste manier gebruiken kunt

2 min gelezen
blue diamond condooms

blue-diamond-condooms

Aangezien ik er al enkele jaartjes ervaring op heb zitten, weet ik wel hoe je een condoom gebruiken moet – en ik vind het dan ook schrikbarend te moeten vaststellen dat de meeste van mijn vriendinnen hiervan geen benul hebben! Ik kan me nog goed de lessen Verzorging herinneren waarbij we klassikaal een condoom moesten afrollen op een soortement dildo – iets wat natuurlijk voor veel hilariteit zorgde. De zenuwen tijdens dat moment kunnen er echter voor gezorgd hebben dat niet alle meiden even goed opletten op dit moment en ook als je het daarna altijd aan je vriendjes of scharrels overlaat, weet je misschien niet hoe het precies moet.

Neem het heft in eigen hand!

Futura+blue+diamond+verpakking+vrijstaandjpg

Ik kan je doorverwijzen naar de website van Blue Diamond, in mijn opinie het fijnste condoom dat er bestaat. Zij hebben namelijk een pagina ingericht waar per stap beschreven staat hoe je een condoom het beste kunt gebruiken. Op zich is het namelijk niet heel moeilijk, je moet alleen even weten waar je op moet letten, en enkele details zijn toch van groot belang om het risico op een zwangerschap of soa tegen te gaan. Stel je niet afhankelijk op van een jongen of man en neem het heft (en zijn penis) in eigen hand!

 

Ook voor vrouwen een erg fijn condoom

sexy

Mocht je nog een fijn type condoom zoeken, dan kan ik dit specifieke condoom echt aanraden. Het zorgt er namelijk voor dat de man een hardere erectie dan normaal krijgt en bovendien houdt. Je kunt je wel voorstellen waarom dit voor vrouwen echt van toegevoegde waarde is! Je kunt het op vele webshops gemakkelijk bestellen, klik hier voor een vergelijkingssite met uiteenlopende verpakkingen en prijzen voor de condooms. Veel plezier met elkaar tussen de lakens!

 

Meer verhalen