Triple X Online

Alles over erotiek en daten

Intense orgasmes beleven met mijn nieuwe G-spot vibrator

1 min gelezen

Ik was laatst weer op zoek naar een nieuwe vibrator, dus ging ik kijken op Lovedokter of ze een leuke op voorraad hadden. Ik heb al een aantal speeltjes in mijn slaapkamer liggen, maar een G-spot speeltje had ik nog niet in mijn collectie. Na een tijdje rondkijken en vergelijken tussen alle G-spot speeltje op Lovedokter, ben ik uiteindelijk gegaan voor de roze Trumpeter Swan Vibes, want deze zou je G-spot heerlijk moeten stimuleren!

Lekker twee keer klaargekomen in bad

De hoofdreden waarom ik voor deze vibrator gegaan ben, is omdat hij waterproof is en ik hem dus onder de douche of in bad kan gebruiken. Ik masturbeer namelijk graag als ik in bad zit, want dan raak ik helemaal ontspannen. Ik heb dit speeltje gisteren trouwens voor het eerst gebruikt en ik vind hem echt geweldig! Je kunt hem op verschillende standjes zetten en hij kan zowel trillen als pulseren. Ik begon met trillen en toen ik wat meer opgewonden begon te raken, liet ik hem op een hoger standje pulseren tegen mijn G-spot en al snel kwam ik superlekker en intens klaar. Na het klaarkomen bleef ik maar opgewonden, dus gebruikte ik hem gewoon nog een keer. De tweede keer kwam ik nog harder klaar, dus ik kan wel zeggen dat dit speeltje een hele goede aankoop was! Ik kan hem echt aan elke vrouw aanraden die graag lekkere G-spot orgasmes wil beleven.