Triple X Online

Alles over erotiek en daten

Gevoelens van vrouw zoekt vrouw zijn erg sterk bij mij

2 min gelezen
vrouw zoekt vrouw

Gevoelens van vrouw zoekt vrouw zijn erg sterk bij mij

bilove

Ik heb gevoelens voor mannen maar ook voor vrouwen. Nu woon ik alleen omdat mijn lange relatie met een man net voorbij is. Iets in mij vertelde om nu eens uit te gaan zoeken hoe sterk de gevoelens voor andere vrouwen zijn. En zo ben ik op internet op zoek gegaan naar vrouw zoekt vrouw en kwam ik terecht op de site Bi Love en hierop kon ik meteen al zien dat je voor vrouw zoekt vrouw dan ook zeker bij het juiste adres was. Ik werd dan ook meteen erg enthousiast en ging een account aan maken. En als snel kon ik zelf zien hoe veel leuke vrouwen zich hier op hadden aangemeld. Ik werd hier erg blij van, en ook voelde het zo erg spannend maar ook een beetje eng omdat ik hier in echt geen ervaring heb. Toch ben ik blij dat ik na een tijdje kijken toch iemand ben gaan aanspreken. Zij was toevallig op het zelfde moment online en ik kreeg meteen antwoord terug. Al snel waren wij het er over eens dat vrouwen het best leuk met elkaar kunnen hebben dan alleen maar vriendinnen zijn met elkaar. En daarom hebben wij na de spanning een beetje te hebben opgebouwd samen afgesproken. Dit was echt heel erg spannend en totaal nieuw voor ons beide. Maar hier is echt iets moois uit ontstaan en wij spreken dan nu ook geregeld af. Vrouw zoekt vrouw op deze site is een aanrader omdat je zo makkelijk en laagdrempelig in contact kan komen met een andere vrouw. Nu kunnen wij onze fantasieën waar maken samen en genieten hier dan ook volop van. Ik ben dan ook erg blij dat ik op deze site mijn fantasie uit heb kunnen laten komen.