Triple X Online

Alles over erotiek en daten

Een schaamlip spreider voor ultiem genot

3 min gelezen

Als je een schaamlip spreider wilt gebruiken dan kies je voor een ondeugend en spannend speeltje. Je kunt het speeltje gebruiken samen met je partner, maar ook alleen. De naam zegt eigenlijk al wat het is. Een schaamlip spreider zorgt ervoor dat de schaamlippen goed gespreid kunnen worden. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar. Op die manier zit er altijd een passende optie voor jou tussen. Daar gaan we het in deze blog onder andere over hebben. 

Na het lezen van deze blog weet jij dus precies welke optie het beste is voor jou, of wellicht voor je vriendin als je daar een schaamlip spreider voor wilt kopen.

Verschillende varianten

Online zijn er veel verschillende varianten te verkrijgen van een schaamlip spreider. Er zijn schaamlip spreiders verkrijgbaar met klemmen. Deze bevestig je op de lippen en op die manier kun je de schaamlip uit elkaar trekken. Daarnaast zijn er ook spreiders voor de schaamlip die je in kunt brengen. Vaak worden deze gemaakt in een u-vorm en van siliconen. Deze spreider wordt in de vagina geplaatst, waardoor de twee staafjes van de u-vorm de lippen spreiden. Een spreidende vibrator is er ook nog deze variant is extra intens. Hieronder nog even kort opgesomd wat er allemaal mogelijk is: 

  • Met klemmen;
  • Zonder klemmen;
  • Met een spreidende vibrator.


Welke variant er voor jou of je partner het meest geschikt is, is natuurlijk een kwestie van een persoonlijke voorkeur. Je kunt daarin experimenteren of ‘’klein’’ beginnen door eerst te kiezen voor een spreider zonder klemmen. Welke variant er het beste bij jou past het is een opwindend seksspeeltje voor jullie samen, maar je kunt het natuurlijk ook voor jezelf gebruiken.

Is een schaamlip spreider voor iedereen? 


Ben je een liefhebber dan BDSM? Dan is een schaamlip spreider zeker een aanrader. Zeker een goede toy om mee te beginnen, voordat je verder gaat in BDSM. Mocht je niet zo’n fan zijn van bondage, dan kun je de vagina spreider zeker erg opwindend vinden. Voor de vrouw kan het namelijk heel fijn voelen en natuurlijk vrij ‘’open’’. Als je samen met je partner deze toy wilt gebruiken dan kan het voor hem of haar al heel opwindend zijn om er alleen al naar te kijken. Penetratie is tevens ook gewoon mogelijk in combinatie met de schaamlip spreider.

Hoe een schaamlip spreider gebruiken en waar kopen?

Afhankelijk van de schaamlip spreider variant die je kiest is er natuurlijk ieder een eigen wijze van gebruiken. De meest standaard spreider is die met de eerdergenoemde u-vorm. Deze breng je in je vagina, waarbij de twee uiteinden buiten blijven. Deze verticale staafjes drukken de binnenkant van je lippen naar buiten, waardoor je vagina open blijft. Belangrijk is dus dat je goed opgewonden bent om het speeltje eenvoudig in te kunnen brengen. Gebruik eventueel wat glijmiddel. 

Penetratie is mogelijk, maar er zijn ook schaamlip spreiders met een vibrator. Daarbij kan het penetreren wat lastiger gaan. De vibrator verwent ondertussen wel de g-spot, dankzij die u-vorm die tegen dit gevoelige plekje komt.

Je kunt dit speeltje online bestellen. Bij de meeste webshops voor seksspeeltjes ook geheel anoniem. Ben je dan toevallig niet thuis en wordt het pakketje bij de buren of elders bezorgd, dan hoef jij je geen zorgen te maken over dat ze zien waar je iets hebt besteld.