Triple X Online

Alles over erotiek en daten

Een datingsite op niveau gevonden

2 min gelezen

downloadEen datingsite op niveau gevonden

 

Ik ben al jaren vrijgezel en niet direct op zoek naar een nieuwe relatie, maar voor mij is het niet verkeerd hier en daar wat rond te kijken. Daarom besloot ik me bij ingang van dit nieuwe jaar maar eens in te schrijven voor een datingsite. Maar voordat ik er een gevonden had, moest ik natuurlijk eerst wel op zoek naar uitgerekend die datingsite die mijn uitgangspunten en wensen past. Aangezien ik totaal geen benul had van alle soorten datingsites die er zijn, besloot ik eens rond te kijken naar een vergelijkingssite die voor mij precies in kaart bracht wat ik waar zou kunnen vinden. Ik kwam toen bij een heel goede vergelijkingssite uit, waar allerhande ervaringen van mensen met die specifieke datingsite in vermeld werden en waar ook weleens kritiek werd geuit op bepaalde vormen. Hoewel ik het prima vind om een beetje te flirten was ik niet uit op een site die per se direct uit ging op het seksuele aspect ervan, leek het mij ook wel leuk tenminste een beetje een normaal gesprek met iemand te kunnen voeren en niet alleen maar van die oppervlakkige praat met elkaar. Daarom was ik blij van tevoren een overzicht te hebben gekregen van juist die sites waar ik het beste terecht kon. Uiteindelijk kwam ik eruit dat Parship voor mij verreweg de beste optie was, omdat je er met allerlei gelijkgestemden zit – en ik het toch ook wel leuk vind een beetje op niveau met iemand te kunnen praten.