Triple X Online

Alles over erotiek en daten

Een dating site op maat bij dating-sites-vergelijken.nl

2 min gelezen

Een dating site op maat bij dating-sites-vergelijken.nl

 dating

Via dating-sites-vergelijken.nl ben  ik aan een goede dating site gekomen waar ik nu al een tijdje op zit. Ik ben vooral aan het rondkijken, of ik een vaste relatie wil weet ik eigenlijk nog niet. Ik merk dat ik het vooral leuk vind om mensen te leren kennen en te zien waar het naar uitloopt. Via dating-sites-vergelijken.nl kon ik makkelijk een site vinden die precies bij mij paste, en zo zette ik de stap om mij in te schrijven. Dit kwam eigenlijk door mijn dochter, nu 25 jaar oud, ze vond dat het tijd werd voor een nieuwe liefde. Ik was immers al vijf jaar gescheiden en had daarna nooit meer de liefde aangeraakt. Niet alleen omdat ik er geen behoefte aan had, maar ook omdat ik mijn dochter hier niet mee wilden belasten, dit klinkt gek, maar na een kind is alles niet meer zo belangrijk. Mijn kind gaat boven alles en daar kan geen man tegen op. Daarom was het ook ontzettend waardevol dat zei er mee kwam, dat ik iets moest doen op het gebied van liefde. We hebben het er toen uitvoerig over gehad en ik begreep dat ze het juist leuk vond als ik weer de liefde ging ontdekken. Ze zei: ‘Mam, al heb je drie vriendjes dit jaar, of scharrel je maar wat rond, het maakt mij niet uit, ik vind het alleen maar leuk.’ Dat vond ik wel grappig en uiteindelijk besloot ik de stap gewoon te wagen!